Completati adresa de email si veti primi toate noutatile de pe Cadouri Magice.Ateliere corporate

cod produs: CM24.913
Pentru pret
va rugam sa ne
contactati.
Contactati-ne


Cum cumpar? Cere informatii
Adauga |

Creatie prin coaching este un concept in care fuzioneaza CREATIA - prin obiectele incarcate de suflet oferite de catre Cadouri Magice - si metodele de COACHING, pentru a obtine o metamorfoza personala surprinzatoare.
Ana-Maria Alexandru - Life, Business & Team Coach si Creator Cadouri Magice, aduce acestui concept contextul de transformare personala, deschizand drumul catre o explorare mult mai adanca a propriului subconstient, activat de procesul artistic si de intrebarile specifice coaching-ului.
In Atelierele Magice veti experimenta senzatii noi trecandu-va mainile prin obiecte create manual cu multa daruire si pasiune, carora le veti oferi semnificatii multiple, descatusandu-va imaginatia.
Veti crea acele cadouri care va reprezinta si care i-ar face fericiti pe cei dragi, in timp ce, veti alege fiecare obiect prin conexiunea cu sinele profund, ghidati de propriile valori si intentii, astfel incat, creatiile rezultate sa va transporte in propria poveste plina de simboluri revelatoare pentru credintele personale, care va dau aripi sau va tin legati de pamant.
In atmosfera calda plina de bunatate si veselie, fiecare se va simti recunoscut si rasfatat, luand cu sine amintiri frumoase, energie pozitiva si inspiratia de a darui.
Pentru a oferi partenerilor, angajatilor sau clientilor Dvs. aceasta ocazie de a se delecta si a se redescoperi, trimiteti un e-mail la adresa daruieste@cadourimagice.ro si solicitati o oferta personalizata.

    Continut cadou:
  • Atelierele de creatie prin coaching vor fi organizate prin re-crearea spatiului-concept La Vila Magica la sediul companiei dvs., in intervalul orar si in zilele preferate. Durata unui Atelier este de 3 ore, presarate cu experiente inedite, bunatati si multa buna dispozitie.
    Creatiile realizate pot fi achizitionate sau re-create pe comanda de catre spriridusii Cadouri Magice.
    Va steptam cu drag sa ne contactati si sa va rezervati propriile Experiente Magice!

Cadouri din aceeasi colectie

vezi toata colectia